Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a naptejre 2024.06.19. van...

Ha a naptejre 2024.06.19. van irva, használhatom még ?

Figyelt kérdés

ápr. 13. 13:01
 1/10 A kérdező kommentje:
A szine, az állaga , az illata nem változott. hófehér, jó az állaga, és az illata is nagyon jó . CAOLA NAPTEJ. SPF 50 ez van ráírva.
ápr. 13. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Mé ne???
ápr. 13. 13:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Aki ért hozzá, vagy van gyakorlata mert szokott használni az írjon legyen szives ! Előre is köszönöm !
ápr. 13. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Az nem a gyártási idő? Mert általában felbontás után 1 évig használható. Akkor rajta van a 12-es egy konzervdoboz féleség mellett.
ápr. 13. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kísérleteznék, annyira azért csak nem drága. Pont egy naptejnél nagyon nem mindegy, hogy fennmaradt-e a hatása, a bőrre kerülő romlott vegyi anyag pedig kárt is okozhat.
ápr. 13. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Persze, hogy használhatod.

Mondjuk én nem tenném.

ápr. 13. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:

4: Van, amelyiknél tényleg konkrét dátum van megadva. Ez a felbontás utáni cucc meg azért érdekes, mert mondjuk egy Rossmannban kapható naptejről franc se tudja, mikor lett kinyitva először.

Kérdező, én szoktam használni kozmetikai termékeket „lejárat után”, naptejjel is van több tapasztalatom, semmi kellemetlenség nem adódott, és ugyanúgy védett. Abból indulok ki én is, mint amiket írtál, állag, illat, szín, oké, és nem mondjuk sok-sok éve járt le, akkor meg lehet próbálni. (Kajára, gyógyszerre ez nem vonatkozik nálam.)

ápr. 13. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Testápolóként használhatod. Fényvédőként már gyengült , ezért légy óvatos, ha sokat vagy napon.
ápr. 13. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Érzékeny bőröm van, ezért én is 50-es naptejet szoktam használni, de lejárati idő után pont emiatt biztosan nem használnám. Gyengülhetett a védőhatása, illetve módosulhatott benne az anyag kémiailag úgy, hogy az kedvezőtlen legyen a bőrömre pl. kiüssön.

Most csak az a kérdés, hogy a talált dátum gyártási vagy lejárati idő.

ápr. 15. 12:53
 10/10 Neurock ***** válasza:
Bármit használhazsz a lejárati idő után bármikor, legfeljebb nem hatásos vagy ártalmas lesz.
ápr. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!