Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy a nőgyógyászati...

Normális hogy a nőgyógyászati vizsgálat ilyen elképesztően fájdalmas volt nekem??

Figyelt kérdés

4 és fél éve váltam el azóta nem voltam senkivel.

26 vagyok, 6 éve szültem.

Már nem voltam nődokinál 3 éve mert igazából semmi panaszom nincsen menzesz rendszeres.

Most azonban át kellett esnem egy teljes körű kivizsgáláson és ennek volt része a nőgyógyászati vizsgálat is.

Ahogy feltolta azt a kacsát vagy tudja a bánat mi az a fémeszköz amivel megvizsgált hát az maga volt a pokol.

Annyira fájt hogy nemtudtam nem kinyilvánítani hogy nagyon fáj és úgy mondogattam neki vizsgálat alatt meg fel is sziszegtem és már majdnem elsírtam magam annyira fájt.

(nagyon szégyenlős vagyok általában sosem szólok semmiért kb. bármit eltűrök de most azonban annyira de annyira feszített ott lent az amivel vizsgált és úgy fájt nem tudtam eltitkolni megrémültem hogy valamit felsért nekem)

,utána jött a hüvelyi uh ami szintén kurvára fájt kellemetlen volt nagyon.

A vizsgálat végén megemlítettem neki hogy már bocsánat de ez nagyon fájt azért szóltam.. mire annyit mondott hogy "sajnálom"

ez a nődokim amúgy pár éve mikor voltam nála felnyúlt belém úgy 1x hogy utána napokig véreztem.

(majd rá 5 napra megjött a menzeszem szóval az a pár nap vérzés az nem a menzesz volt...

friss piros vér jött belőlem akkor napokig nem menzesz)

Eleve egy kis törékeny nő vagyok nagyon keskeny medencével.

162cm/43kg

.

Szerintem sokkal óvatosabbnak kéne lennie velem de olyan durva ez az orvos.

ápr. 4. 13:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazából soha nem volt még ilyen kellemetlen egy nőgyógyászati vizsgálat mint most ez.. mint egy kis szűz tinilány annyira fájt és annyira szégyellem magam utólag de tényleg annyira fájt hogy azt éreztem nemtudom nem kinyilvánítani mert megijedtem valamit fel fog sérteni ez az orvos konkrétan ez a fém amit feltolt ez mint valami rossz horror azt éreztem szétfeszít.
ápr. 4. 13:14
 2/12 A kérdező kommentje:
És mivel korábban felsértett és napokig véreztem eleve nem nagyon van bizalmam vele kapcsolatban.
ápr. 4. 13:15
 3/12 A kérdező kommentje:
És nem egy sufniorvosról van szó valami sötét alagsorba.. ez egy sztk-s nőgyógyász sztk-s rendelőben egy 20 ezres város nőgyógyásza ráadásul még gyereknőgyógyász is.
ápr. 4. 13:20
 4/12 Metionin ***** válasza:
59%

Lehet, hogy nagy volt a kacsa, amit használt. Én is jártam már így, 165 cm vagyok és 47 kiló, keskeny csípő, mindenem elég kicsi. Egy alkalommal majd kiugrott a szemem, amikor berakta a doki a kacsát, másik alkalommal meg lehetett is érezni, hogy nem megy be de csak szuszakolta. Egyetlen jó dokim volt (persze elköltözött) aki egy pillantásból felmérte, hogy kicsik az alkatrészek és kérte az asszisztenst, hogy hozzon egy kisebb méretet.

De amúgy gyulladás vagy hasonló miatt is lehet hogy nehezen megy fel a kacsa, csak ha ez többször előfordult és nem voltál beteg, akkor az orvos durvasága vagy az eszköz rossz mérete lehetett. Csak az a gáz, hogy állami rendelésen egy méretet tartanak általában, a középsőt, pedig van egészen pici is.

ápr. 4. 13:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként fájdogál is ott lent a hasam eleve 20.napon vagyok már fájdogál pár napja most elkezdett enyhén-közepesen görcsölni sőt most egyre jobban görcsöl... most komolyan úgy megpiszkálta hogy emiatt hamarabb megjön???
ápr. 4. 13:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Most mintha egyre jobban kezdene fájni és görcsölnék be.
ápr. 4. 13:32
 7/12 Metionin ***** válasza:
42%
Nekem is jobban fájt mindig a rá következő vérzés, pedig csak megvonásos. Idén kell mennem újra rákszűrésre, úgy döntöttem, magánba megyek mert f.sz kivan hogy mindig történik valami negatív akárhányszor nődokihoz megyek.
ápr. 4. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem normalis. Voltam en is durva nogyogyasznal, aki ugy vizsgalt, hogy azt hittem beszarok.

Egyebkent meg nekem nem szokott fajni, csak kellemetlen, kenyelmetlen.

Szoval szerintem tul durva volt.

ápr. 4. 13:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"Most azonban át kellett esnem egy teljes körű kivizsgáláson és ennek volt része a nőgyógyászati vizsgálat is."

Hová a fenébe kérnek ilyet???

ápr. 4. 14:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Egy elismert nőgyógyászról van szó az a vicc még magánrendelése is van.

Elvileg ő egy nagyon jó szakember és még ráadásul ami teljesen abszurd még gyereknőgyógyász is...

nem is értem hogy lehetett velem ennyire durva.

ápr. 4. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!