El nem használt, új szuri tűkkel kapcsolatban lenne valakinek javaslata, mit lehet kezdeni?
Novofine 30G 8 mm tűket használtam egy gyógyszerhez, már nem kell és megmaradt 89 db. Tudna nekem valaki segítségemre lenni, ha járt hasonló helyzetben, mit tegyek velük, mert nekem már nem kell, családon belül sem tudom odaadni senkinek. Gondoltam eladom Facebook-on, de nem szeretek belebonyolódni utánvétes feladásokba stb., és gondoltam hátha van valakinek tanácsa.
Nagyon szépen köszönöm!

Kérdezd meg egy gyógyszertárban, mit lehet vele kezdeni, ott biztos tudnak tippeket adni.
A másik ötletem idösek otthona lenne, ott rengetegre van szükség, gondolom, szivesen fogadják - mármint ha nincs valami jogi akadálya.

Ötletnek jó, de ha saxendához használtad akkor az nem "sima" tű,hanem ilyen injekciós tollhoz használható (nem tudom, hogy állatgyógyászatban mennyire elterjedt az előretöltött injekciós toll, és a 8mmes tű...) Persze egy kérdést megér.
Én egy idősek otthonában próbálkoznék inkább és adományként, ha teheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!