Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok a túlsúlyos...

Miért ilyen sok a túlsúlyos lány már a fiatal korosztályban? Mi változott 30 év alatt?

Figyelt kérdés
márc. 20. 18:59
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szar kaják, reklámok tömkelege viszont legalább (?) olcsó :D
márc. 20. 19:02
 2/7 anonim válasza:
93%

Én vékony vagyok, 20 éves, de igazad van. Sok lány a korosztályomban el van hízva, de tesznek is róla. Mindenki cukros üdítőt hoz suliba, naoi szinten gyorskaja, nem mozognak semmit.

De ez amúgy a fiúkra is igaz, nekem nem tetszik, aki ilyen fiatalon már felesleg van rajta. Mi lesz később?

márc. 20. 19:04
 3/7 Lazy Lover ***** válasza:
87%
Nem sportolnak meg szemét kaját esznek
márc. 20. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés mozgás, zsíros kaja.
márc. 20. 19:19
 5/7 qborka ***** válasza:
68%

Hm, ettől azért összetettebb szerintem.

1998-ban érettsegiztem, kolis voltam, tesiből 4 éven át felmentve, a menzán mindig éhes maradtam volna,ha csak azt eszem meg, ezért sok kenyeret ettem pluszba, abból szabadon lehetett venni. Sok édesseget is ettem. A 169 cm-hez olyan 67-70 kg voltam,vagyis volt rajtam kevés felesleg. Engem zavart, néha pròbáltam diétázni. Illetve mindig farmernadrág+ pòlò volt rajtam.

Akkoriban tényleg nagyon ritka volt a durván kövér fiatal. Nem is dereng, hogy ismertem volna ilyet.

Szerintem közrejátszik ma az is, hogy hallható a médiában,hogy ügy vagy jó ahogy vagy, a reklámok is egyre többször mutatnak husisabb nőket. Ők meg elhiszik, hogy ez így rendjén van és élnek akár komolyabb sùlyfelesleggel.

márc. 20. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mozognak, lustulnak a szobájukban a telefont nyomkodva, közben zabálnak, mint a disznó.

Ennyi, nem nehéz a matek: többlet kalória.

márc. 21. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
A sok feldolgozott nasi,meg kész főtt étel is sokkal könnyebben elérhető,miközben egy csomó mindent online intézünk. Megváltozott az életmód. Szinte csak az nem hízik el aki kifejezetten figyel rá, hogy ilyen körülmények között ne a nassolást és a passzivitást válassza. 2000-es évek elején érettségiztem, már akkor is érezhetően több fiatal volt elhízott, mint mondjuk a szüleim korosztályában. De ez sajnos csak fokozódott. Kisiskolás gyerekeim vannak és már az ő korosztályukban is több ducit látok, mint az enyémben voltak.
márc. 22. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!