Miért ilyen sok a túlsúlyos lány már a fiatal korosztályban? Mi változott 30 év alatt?

Én vékony vagyok, 20 éves, de igazad van. Sok lány a korosztályomban el van hízva, de tesznek is róla. Mindenki cukros üdítőt hoz suliba, naoi szinten gyorskaja, nem mozognak semmit.
De ez amúgy a fiúkra is igaz, nekem nem tetszik, aki ilyen fiatalon már felesleg van rajta. Mi lesz később?

Hm, ettől azért összetettebb szerintem.
1998-ban érettsegiztem, kolis voltam, tesiből 4 éven át felmentve, a menzán mindig éhes maradtam volna,ha csak azt eszem meg, ezért sok kenyeret ettem pluszba, abból szabadon lehetett venni. Sok édesseget is ettem. A 169 cm-hez olyan 67-70 kg voltam,vagyis volt rajtam kevés felesleg. Engem zavart, néha pròbáltam diétázni. Illetve mindig farmernadrág+ pòlò volt rajtam.
Akkoriban tényleg nagyon ritka volt a durván kövér fiatal. Nem is dereng, hogy ismertem volna ilyet.
Szerintem közrejátszik ma az is, hogy hallható a médiában,hogy ügy vagy jó ahogy vagy, a reklámok is egyre többször mutatnak husisabb nőket. Ők meg elhiszik, hogy ez így rendjén van és élnek akár komolyabb sùlyfelesleggel.

Nagyon nem mozognak, lustulnak a szobájukban a telefont nyomkodva, közben zabálnak, mint a disznó.
Ennyi, nem nehéz a matek: többlet kalória.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!