Valaki tapasztalt ilyet Velaxin (Venlafaxin) szedés közben, az első alkalom után?
Figyelt kérdés
Konkrétan az volt , hogy bevettem reggelivel (első tabletta az életemben) majd fél óra múlva jött egy 30-40 másodperces intenzív, majdnem egész tested érintő melegség, égő érzés. Nagyon para volt.
Szedjem tovább, vagy inkább konzultáljak orvossal?
márc. 20. 12:36
1/3 anonim 

válasza:

Sztem ezeknél a gyógyszereknél sajnos az elején ez normális. Pár hét és elvileg elmúlnak a kezdeti mellékhatások. De azért , ha megnyugtat konzultálj a dokiddal.
2/3 anonim 

válasza:

Első 1-2 hétben éreztem pár mellekhatast én is. De utána eleg jól bevallt ez a gyógyszer, pedig elég xar állapotban voltam. Szedtem 2-3 évig majd utána sikerült már kétszer is csökkenteni az adagomon. Már a fele sem kell mint az elején.
3/3 anonim 

válasza:

Mondjuk az orvos tud biztosat mondani , én csak a tapasztalatom írtam le. De részemről az anti depresszansoktol nem tartanék, de például benzo alapú nyugtatót meg nem szednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!