Óbuda, Tímár utca 8. Gyógyszertárban vettem kenőcsőt, novemberben jár (járt) le. Kérésemre nem cserélték ki. Pont egy gyógyszertár ad el romlott terméket? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 20:33
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én patikában dolgozom, használd el nyugodtan! Semmi bajod nem lesz tőle. (én a jó pár hónapja lejárt termékeket is elhasználom:)) És egyébként még november van.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
De akkor miért írják rá a szavatossági időt,ha nem lehet hinni neki?És amikor szóltam,miért nem cserélték ki?A Hölgy bele se nézett a fiókba hogy ad másikat,hanem lerázott.
Munkahelyemen elmeséltem,és mindenki reklamált volna a helyemben.Hát nem tudom.
2010. nov. 9. 20:49
3/8 anonim válasza:
Rá kell írni, élelmiszerekre is rá kell,formalitás. Kenőcsöknek általában fél év a lejárata, vannak kivételek. De az alapanyagok benne általában még 2-3évig is jók. Milyen kenőcsről van szó?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Digifungin 20 gr. Gyártás ideje 2008.11. Lejárat 2010.11.
2010. nov. 9. 21:18
5/8 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy gyógyszertárban készült kenőcsről van szó. De használd nyugodtan! Legközelebb pedig nézd meg még a patikában, mi a lejárata.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még a gyógyszertárban voltam,fizetés után megnéztem és egyből szóltam.
De hát hiába.
2010. nov. 9. 21:24
7/8 anonim válasza:
A 2010.11. lejárat azt jelenti, hogy 2010 november utolsó napjáig érvényes a lejárata, tehát még nem járt le! Nyugodtan használd el, jogos, hogy nem cserélte ki a patikus (bár a viselkedése módfelett udvariatlan volt), hiszen valószínűleg 3 hét alatt amúgy is elhasználsz egy adag kenőcsöt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 9. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!