Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lógó szemölcsöt mivel v....

Lógó szemölcsöt mivel v. hogyan lehet etávolítani? Folyt.lenn

Figyelt kérdés

Akinek volt vagy van bőrkinövése /hónalj, mell alatt, nyaknál/, kinek milyen módszer vált be?

Akinek segitett megoldani orvos nélkül, ossza meg velem.

Köszönöm a segítséget

tegnap 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Válaszd az orvost.

Próbáltam tinkrúrákat , kenőcsöket. Enyhül, de nem múlik.

tegnap 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám. Már többször rámentem hogy egy ollóval levágom, de a végén idáig nem mertem. Na majd valamikor össze szedem a bátorságom...
tegnap 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy ez egy logó fibróma, szemölcs, vagy zsír valami, vagy esetleg egész más.

Orvos nézzen rá először, de ma már lehet képet küldeni pl úgy is, hogy ingyen válaszol, keress ilyen oldalakat.

Ha csak “bőr”, akkor cérnával a tövénél el tudod kötni, így leszárad, de nem biztos, hogy szép marad a helye utána. És az sem biztos, hogy nem okozol magadnak valami egyéb gondot, ha netán mégse kellett volna házilag megoldani. Vagy lehet kidobod a pénzt különböző készítményekre, amik aztán nem is csinálnak igazán semmit.

Szóval mindenképp mutasd meg egy orvosnak és kérd ki a véleményét a házi praktikákról is.

tegnap 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem magától leesett. Utána újra kijött.
tegnap 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Lefagyasztod. De amúgy el kéne menni orvoshoz, mert ez fertőző és visszataszító.
ma 06:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!