Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félrenyeltem a gyógyszert már...

Félrenyeltem a gyógyszert már 6 órája( lehet tüdőre ment) az fel olvad ott ? Vagy hova menjek vele ? Néha köhécselek ennyi. Nincs nehézlégzésem a pulzociméteren 98%

Figyelt kérdés
tegnap 19:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem az ügyelettel már telefonon. Azt mondták ha a tüdőmbe lenne írritálná és folyamatosan köhögnék
tegnap 19:38
 12/27 anonim ***** válasza:

Akkor a legelső válasz lép életbe...

🤦🏼‍♀️

Hány megerősítésre van még szükséged?

tegnap 19:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Gondolom, nyeltél már félre máskor is, köhögtél pár percig, mint az állat, utána ment tovább az élet. Ez mivel másabb?
tegnap 19:47
 14/27 A kérdező kommentje:
Igazábol jön az alvás idő azért jutott megint eszembe
tegnap 19:48
 15/27 A kérdező kommentje:
Most nem köhögtem csak pont szóltak és odafordultam azért gondoltam nem jó helyre ment
tegnap 19:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Igen.
tegnap 19:54
 17/27 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy lehet e baj ha tüdőre ment ami nem biztos semmi tünetem nincs. De menjek e esetleg valahova vele.
tegnap 19:56
 18/27 A kérdező kommentje:
Vagy csak hagyjam annyiban :)?
tegnap 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Menjél.
tegnap 19:59
 20/27 Metionin ***** válasza:
100%
Hidd el, ha a tüdődre ment volna, most nem itt gyakoriznál. Rég lement a gyomrodba, ha nem köhögted fel.
tegnap 19:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!