Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Égő kézfej, és rajta furcsa...

Égő kézfej, és rajta furcsa piros foltok, pöttyök?

Figyelt kérdés
Már pár napja észrevettem hogy a jobb kézfejem éjjelenként (legalábbis én azt vettem észre hogy akkor jelentkezik a legsűrűbben) felmelegszik, kipirosodik míg a bal hideg, talán "normál"?. A kipirosodás helyén fura kis pöttyök, foltok maradtak amik első nap kicsit viszkettek is, de a viszketés megszűnt. Viszont nagyon félelmetes mert többnyire nem az egész kézfejem szokott kipirosodni hanem nagyobb részeken, foltokban és félek hogy keringési zavarom van. :/

ma 04:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor nem jelentkezik ez a tünetegyüttes akkor ia megvannak a foltok a kézfejemen csak talán halványabban. Mintha valaki szétcsípkedte volna.
ma 04:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Terjed? Esetleg vannak ilyenjeid az ujjaid között is? Este rosszabb a viszketés?
ma 06:32
 3/3 anonim ***** válasza:

2!

Ez nem hiszem, hogy rüh lenne. Inkább valami kontakt allergia.

ma 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!