Milyen állat költözött a matracomba?
Figyelt kérdés
2 lyukat fúrt a közel 40 éves matracba. Fekete szemcséket vettünk észre amikor felfordítottuk a matracot. Sniccerrel szétvágtam a huzatot, de mozgást nem láttam.
Ugye nem ágyi poloska? Természetesen a matracokat kidobjuk csak azt nem tudom hogy az ágy maradjon-e...
ma 12:28
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom többen voltak és hosszú hónapokig tevékenykedhettek :)
ma 12:48
4/7 A kérdező kommentje:
Én már annyira nem félek, ugyanis utánanéztem hogy az ágyi poloska embert eszik, nem matracot :D Legalább ennyi. Szóval valami más életmegnyilvánulásról lesz szó...
ma 13:05
5/7 anonim 

válasza:

Ha még nem dobtad ki, felboncolhatnád a matracot, hátha van bent egy döglött példány. Kíváncsi lettem
6/7 A kérdező kommentje:
Amint meglesz az új matrac, jobban szétboncolom, de még ezen alszunk...
ma 13:55
7/7 anonim 

válasza:

Megrágják a vérpoloskák a fákat és a betonfalakat is, úgyhogy nagyon esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!