Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet helyrehozni az...

Hogyan lehet helyrehozni az emésztést?

Figyelt kérdés
Mindig is gyors anyagcserém volt, de az utóbbi időben érzem, hogy nincs rendben valami, sokat fáj a gyomrom és a hasam, valamint napi akár 4-6 alkalommal is megyek wc-re. Nagyjából, ha eszek, akkor rövid időn belül át is megy rajtam (nem konkrét hasmenésre kell gondolni, legalábbis nem minden esetben). Szeretnék tenni annak érdekében, hogy ez visszaálljon a normális tartományba, de az orvosi kivizsgálásra sajnos várnom kell még sokat, időpont hiányában... magánellátásra nem tudok jelenleg menni.
ma 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem jutsz el orvoshoz, tarts egy probiotikum kúrát, hátha csak felborult a bélflórád, pl. Enterol elég jó. Ezzel ártani nem árthatsz.

Valamit figyeld, hogy mik okoznak panaszt (tej, glutén), nekem a férjem 40 évesen lett laktózérzékeny...

ma 09:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem régebben volt egy enyhe depresszióm, ez volt az összes tünete, hónapokig.
ma 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!