Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet beszerezni a Tachyst...

Hol lehet beszerezni a Tachystin olajos oldatot és az A. T10 oldatot?

Figyelt kérdés
Kérem segitsen valaki, ezeket a gyógyszereket kivonták a forgalomból, de csak ezek használtak abban, hogy teljes pajzsmirigy eltávolitás után a calcium és magnezium a szervezetben megmaradjon. Köszönöm.
2010. nov. 9. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

A Tachystin oldat gyártása megszűnt, törzskönyvből törölték. Júliusig még egyedi import rendeléssel lehetett beszerezni, de most már úgy sem.

Más készítményt nem találtam ugyanezen hatóanyaggal, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy az orvossal meg kell megbeszélni, mit adhat helyette.

2010. nov. 9. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát. Az A.T.10 lenne helyette, amire oep engedélyt is kaptunk, de azt még hamarabb kivonták a törzskönyvből és sehol nem kapni. Amikor felhivtam az oep illetékesét, hogy ezt a gyógyszert sem kapjuk sehol, azt mondták másnak is erre a gyógyszerre adtak engedélyt aki korábban a Tachystint szedte és nem érkezett vissza ilyen reklamáció. Akkor ők honnan szerzik be az A.T.10-et? Megpróbáltuk külföldről, de mostmár nem tudjuk megfizetni olyan drága lett. Vigantolt irt fel az orvos, amitől 10 perc mulva megy a hasam, az Alfa D3 van még, amikor azt szedtem állandóan alacsony volt a Kalcium és Magnézium szintem, mindig hányingerem volt.
2010. nov. 10. 08:25
 3/3 pilacs78 válasza:
én is így jártam, senkit nem érdekel. nekem a legjobb a tovita tojáshéjkivonat..de igazán működni így sem tudok, csak vegetálok, de legalább élek..
2012. aug. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!