Mit szedhető szorongásos pánikra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 09:52
1/6 anonim válasza:
Szakorvos által felírt gyógyszer.
2/6 anonim válasza:
Bizony,bizony pszichiáterhez kell menni. Én is elmentem két éve, és amit felírt gyógyszert bevált. Napi fél szem Citagen és fél szem Frontin és megváltozott az életem.
3/6 anonim válasza:
Pszichológust keress és ne pszichiátert, mert az utóbbi csak gyógyszerrel kezel.Én is így jártam, de amikor gyógyszerek mellett is rámjött a pánik, akkor felkerestem egy pszichológust és a beszélgetős terápiája aranyat ért!
4/6 anonim válasza:
Felejtsd el a gyógyszereket! Azok legjobb esetben is csak tünetet kezelnek és életed végéig gyógyszer függő leszel millio mellékhatással4 Lásd anyám! egyetlen dolog segíthet az pedig feltárni az életed korábbi szakaszában téged ért lelki vagy teste fájdalom, negatív hatás. Ez lehet akár magzati korodból is, ezért csak olyan szakember segíthet aki képes ezt veled együtt megtalálni, feltárni. Ami biztosan működik az az auditálás.
5/6 anonim válasza:
"Ami biztosan működik az az auditálás."
Vigyázat, szcientológusveszély!
Keress fel egy jó terapeutát, aki nem hisz misztikus lózungokban, és nem kitalált magzatkorabeli traumákra, hanem a jelenlegi világlátásodra próbál hatni.
6/6 A kérdező kommentje:
Név szerint tudtok ajánlani valakit, aki terápiával sikeresen meggyógyított?
2010. nov. 17. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!