Ha nincs pénzem ennivalóra, mi lesz velem?
szia! fordulj a tanszéken valakihez, hogy igazítson útba
milyen lehetőségek vannak a diákok szociális problémáinak megoldására.biztosan van valamilyen segély vagy valami megoldás.
őszintén sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
szülők, barátok nem tudnak segíteni?
Keletinél szokott lenni ételosztás. Önkormányzathoz is próbálj bemenni, érdeklődni (ahol a suli van vagy a kolesz)
expressz.hu-n néha vannak ilyen szórólapozás, hostess melók, amik már aznap fizetnek, böngészd.
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat... Igen az albérletben van wifi....:(Nem tudom miért nem tudsz előbb gondolkozni, mielőtt leírsz valamit.
Igen a szoctámot igényeltem, kaptam is 4ezer forintot :S
SZia. Nézd ezt találtam neked. Tudom, hogy ciki, de nincs más választásod.
Szerintem menj be, vagy hívd fel azt a területet amelyik közel esik a lakhelyedhez. Nem tudom elképzelni, hogy ne segítsenek. De azt is elképzelhetőnek tartom, ha beszélsz a suliban illetékessel, esetleg a menzára bemehetsz. Ha utána néztél írd meg mi volt, ha nem sikerül még hátha tudunk hasznos ötletet adni. Melyik kerületben laksz?
Szia!űNagyon aranyos vagy. 13.kerületben lakom. Képzeld, ma találkoztam egy régi ismerősömmel véletlen futottunk össze. Meghívott egy szendvicsre.:)
A suliba nincs menza, de péntekig kibírom, akkor utazok haza.
köszönöm nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!