Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg csúnya férfiakon a...

Tényleg csúnya férfiakon a szűkebb farmer?

Figyelt kérdés

Igazából nekem van ilyenem is meg olyanom is. Vékony vagyok (187cm/75kg). Van ami bővebb fazonú, nem tűnik benne a lábam olyan vékonynak. Meg van szűkebb fazonú is, ami teljesen ráfeszül a lábamra.

Sok helyen olvasom, hogy férfiakon csúnya a szűk farmernadrág. Igazából amikor rajtam van akkor nem érzem, hogy szűk, tehát nem arról van szó, hogy én szándékosan kínzom magamat. Kényelmes, csak rám simul és kiemeli a vékony lábamat.

Mit gondoltok? Tényleg csúnya az ilyen?

ma 16:58
 1/9 Janaqks ***** válasza:
37%
Szerintem jobb a nem tapadós farmer.
ma 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Felfogas kerdese: a boomereknek csunya. Ok nem ehhez a divathoz vannak szokva. De en fiatalkent nem a boomerek elvarasait akarom kovetni.
ma 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Ohhh basszameg rossz kategória
ma 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
A mentalis egeszseg kategoriaba jobban passzolna. 😆😆
ma 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Aki a nemi szerveit akarja mutogatni az tapadósat vesz fel.
ma 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Alkatfüggő, mint ahogy az összes többi fazon is. Meg az sem mindegy mivel veszed fel, milyen a cipő, milyen a felső vagy a kabát, tehát jó legyen az összhatás.

De alapvetően jól néz ki egy vékonyabb vagy normál testalkaton.

Nem vagyok már tini, sőt húszas sem, de nekem ez a kedvencem, és ebből is a legszűkebb super-skinny fazonokat szeretem, ami még a bokámnál is feszülősen szűk. Persze ezek is kényelmesek, nagyon sztreccses mind, nem nyomnak sehol.

De én is odafigyelek, hogy melyiket mivel veszem fel. Sok múlik a színén is, meg a koptatáson is. Van vagy 10 ilyen farmerem, és nem mindegyik illik bármelyik cipőmhöz, vagy bármelyik kabátomhoz. Mindig arra törekszem, hogy az összhatás jó legyen.

Külső szemlélők számára nagyjából közömbösen nézhetek ki, mert még soha senki nem mondta vagy mutatta, hogy rosszul állna nekem. Viszont pozitív véleményt már párszor kaptam csajoktól, nőktől, hogy milyen vagányan, fiatalosan öltözködöm, és hogy tök jól áll nekem ez a fazon.

ma 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Sötétszürke a farmer, egy Nike tarka cipővel szoktam hordani. Ha kabát van rajtam akkor általában egy fekete kabát/ha csak pulcsi akkor egy világosabb szürke Nike feliratú pulóver.
ma 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ezt így leírva nehéz elképzelni, nekem legalábbis nem megy. Látva teljesen más lenne.

Amit az előbb írtam, hogy nem mindegy melyik kabáttal hordom, arra egy példát hagy mondjak. Az ugyanolyan színű, de kicsivel másképpen koptatott farmerek közül az egyik tök jó, a másik meg nem igazán ugyanahhoz a kabáthoz.

A legbiztosabb mód ennek eldöntésére a tükör, vagy egy másik ember akinek van egy kis érzéke a divathoz, nem pedig olyan aki alapból utálja a szűk farmert, mert akkor egyik sem lesz jó.

ma 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Elég borzasztóan néz ki. Nem értem, hogy ha egy férfinak vékony a lába, minek ezt még külön ilyen zsebes harisnyákkal hangsúlyozni? Főleg így télen nagykabátban, az egész manusz egy alma vagy körte, alulról meg beleszúrva 2 fogpiszkáló. Bizonyos kor felett meg kifejezetten röhejes.
ma 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!