Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kaphattam el? Mégis mi...

Mit kaphattam el? Mégis mi az, amitől már vagy 4 napja alig birok lábra állni?

Figyelt kérdés

Soha sem vagyok beteg, ezért is sokkol ennyire ez a mostani.

Ugy kezdődött , hogy péntek egész nap az ágyban kellett maradni, a wc-re is alig tudtam kimenni.

Ez a borzalmas fáradtság és gyengeség volt rajtam egész nap.

Azóta folyamatos szárazköhögés , orrfolyás, szagokat/ízeket nem érzem, hányingerem van, nincs étvágyam. Minden porcikám fáj. És még mindig alig birok az ágyból kikelni.. ez mi lehet?? Nem

Szimpla megfázás??

febr. 3. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mintha influenza lenne... Jarvany van sajnos.

Maradj agyban, pihenes, meleg tea segit. Esetleg orvos, ha ugy erzed.

febr. 3. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Influenza vagy covid
febr. 3. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban, csak nekem még a torkom is fáj. Azt mondta az orvos influenza. Alig élek, szenvedek.
febr. 3. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt. 1 hét alatt lett vége nagyjából. Szinte folyamatos hőemelkedés (37.3 °C a max), gyengeség, étvágytalanság, hányinger, hányás. Több kilót fogytam. Nincs ellene semmi. Pihenj otthon, sok folyadék (sűrűn, kis adagokban), és ne nagyon menj emberek közé. Jobbulást!
febr. 3. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kovid időszakban nem tudtam megtartani magam egyik óráról a másikra. Aztán 2 hétig szenvedtem. Szó szerint! Nem tudom mi volt ez, mert nem vettem fel a kapcsolatot a dokival, inkább kifeküdtem. De azóta se éreztem ilyet. Volt agyi köd is. Szerintem kovidka volt. Még szerencse hogy edzésben voltam.
febr. 3. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Az influenza tud hőemelkedést, lázat, köhögést, orrfújást és végtagfájdalmakat, gyengeséget okozni.

Sok (hagyma)tea, víz és fekvés. Semmi szuri!

Háztartási keksz is jól szokott jönni. Nekem háziorvosom javasolta!

Keksz és teamániás volt! :)

febr. 3. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
44%

Valószínűleg influenza, meg kell várni míg elmúlik, ez van. Ha beoltatod magad most nem lennél ennyire xarul de most már késő.

Nyugodtan egyél-igyál ami jól esik, ha vacogsz takarózz be, ha meleged van takarózz ki. Mézes tea ha jól esik. Én narancs és almaleven éltem túl ezt a hetet, enni nem tudtam ugyanis.

Ja és ha már egy hete nem eszel, még mindig émelyegsz de amúgy a többi tünet elmúlt, akkor erőltess le egy kis kaját. Lehet, hogy már csak a koplalástól vagy rosszul.

febr. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!