EKG kép értelmezése?
A mai nap folyamán többször éreztem egy fura érzést.
Este sikerült az okosórával bemérni.
Valaki ért hozzá hogy mi lehet a gond, ha van egyáltalán? Ha bagatel dolog akkor nem szaladnák orvoshoz.
Köszönöm!
Most ne haragudj, de egy ilyen kérdésre mit vársz? 1./ Ha bizonytalannak érzed és úgy érzed valami szív eredetű problémád van akkor menj el orvoshoz. Nem fognak elhajtani. 2./ Itt sokan adhatnak választ, lehet valaki szakember, nem szakember, hogyan fogod eldönteni kinek a válaszát hidd el, lesz 5 válaszoló aki szerint rendben és lesz 4 aki szerint nincs, szavazással döntesz arról, hogy mi a bajod? -> Ha úgy érzed szív eredetű problémád van menj el orvoshoz, nem fognak elhajtani 3./ azért egy okosóra nem pont erre való. Lehet, hogy tesznek bele valami ilyesmi funkciót de nagyon pontatlan. -> ha úgy érzed baj van a sziveddel menj el orvoshoz, nem fognak elhajtani.
Elmész ott csinálnak egy normális EKG-t (erre általában nem is kell túl sokat várni, mert őket előre veszik) és megnézik mi van.
Értem és köszönöm!
De gondoltam hátha valakinek volt már hasonló vagy hozzáértő és tud ezzel kapcsolatban mondani valamit.
Sok stressz ért mostanában lehet csak amiatt van ez a jelenség. Szerencsére nem állandó csak változó időszakokban vissza vissza tér.
Egyébként voltam tb által finanszírozott kardiológián, megkérdezték minek mentem mert túl fiatal vagyok. (35) Csináltak egy EKG-t ami rendben volt és mehettem is.
Ha a gyorsulásod belégzés alatt van, akkor úgynevezett légzési arrithmia a valószínű, ami mindenkinek van. A stresszre, kialvatlanságra kevés folyadékra, vízhajtó italokra: koffein, alkohol fokozódik.
Próbálj az életmódodra figyelni, ha nagyon izgat, 24 órás ekg- n nagyon alaposan ki tudják neked elemezni százalékosan, fajtánként, hogy van-e olyan, és annyi számfeletti extrád, ami kezelendő.
Köszönöm!
Szerencsére ritkán jön elő és rövid ideig tart.
De ha esetleg sűrűsödne akkor mindenképpen kivizsgáltatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!