Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő után lett következm...

Mennyi idő után lett következménye az egészségtelen életmódodnak?

Figyelt kérdés

Én 13 évesen kezdtem mozgásszegény életmódot élni, sok volt a gyorskaja, chips, cukor, fehér lisztes mindenféle. 28 évesen kezdtem érezni a negatív hatásait a hízáson kívül, mert a hízás azonnal elindult. 29 vagyok és már tropa az egészségem :( Volt az elmúlt 16 évben persze többször is néhány hónap, amikor rendszeresen mozogtam és figyeltem az étkezésemre, de többnyire nem. Enyhe túlsúlyom van egyébként, volt nagyobb is, de lefogytam.

Igazságtalannak érzem, hogy más vígan él így akár 30 felett is nulla következménnyel, nekem meg ilyen hamar tönkrement az egészségem. Helyreállítani pedig sok idő.

Nálatok hogy volt?

ma 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nagyrészt egyénfüggő is.

Én kisgyerekkorom óta ilyen életet élek amit leírtál, most 24 vagyok, de vékony vagyok és nincsenek egészségügyi problémáim.

ma 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!