Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek ilyen elysium érintésme...

Akinek ilyen elysium érintésmentes lázmérője van,elarulná,hogy működik? (Kép a leírásban)

Figyelt kérdés

[link]

Van hozzá használati utasitasom, de egyszerűen nem akarja mérni a lázat.. elvileg a 3-as üzeme a testkömerseklet,de nem mozdul semmit a szám, nyomkodom is közben, akkor meg váltakozik a szám,azt hittem ennél egyszerűbb. Fontos lenne,mert most csak ez van itthon és néznem kell a gyerekem hőjét...

ma 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez semmire nem jo, ha mukodik ha nem.

Nincs sima digitalis lazmerotok? Ha honaljban megmered neki azzal, az is jobb.

ma 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
De egyszer már sikerült vele mérnem egy erteket ,ami sztem valós lehetett,de azóta se tudom hogy csináltam .:)
ma 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A lo azt jelenti alacsony (low), akkor mutat ilyet, ha testhőmérséklet mérésére van állítva, de nem egy test felé irányítod, hanem pl. a falra. Az enyém is érintésmentes, de teljesen más. Viszont az ilyenkor írja ki, hogy lo.
ma 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mit lehet vele mérni, mert az enyém is akkor ilyen, ha pl. tárgy mérésre van állítva. Vagy van amivel víz hőmérsékletet is lehet mérni, ha az a beállítás rajta, akkor nem fogsz tudni vele testhőmérsékletet mérni.
ma 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!