Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valószínűleg külső aranyérnél...

Valószínűleg külső aranyérnél normális ez az állapot?

Figyelt kérdés
most jött ki először végbélnyíláson kívülre, olyan 2-3 nappal ezelőtt észleltem, és akkor nem fájt és volt olyan hiperérzékeny mint mostanra hogy se hosszabb távon ülni se járkálni nem tudok. holnap beszerzem, elkezdem szedni a detralexet, de ez az egész napos fájás kikészít van itthon reparon krém is de nem kentem mert régebben, mikor belül éreztem és csak a végbélnyílásra kentem irritált, mást nem szedtem be rá
jan. 19. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen ez ilyen, de azért menj el egy proktológushoz és nézesd meg. Addig is tud más krémet ajánlani a gyógyszerész, ami nem irritál, esetleg hemorid-ot próbáld meg. Ha sűrűn előfordul, akkor a műtét lesz a megoldás.
jan. 27. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!