Volt már olyan hogy a suliban nagy WCzned kellett, hánytál esetleg elkapott a hasmenés?
Figyelt kérdés
Ha igen el merted imtézni a suliban a nagy WCzést vagy inkább csak otthon?
Egészen tegnapig szerencsére megúsztam a nagy WCzést a suliban, viszont tegnap egyszerre akart kitörni belőlem alul , felül minden..
Megkerestem a suli legeldugodtabb WCjét, és ott szenvedtem.. a hasamat jól megcsikarta a sok gáz.
Leültem a WCre, és bumm , teljesen vízszerű hasmenés tört elő belőlem, közben hányingerem is lett.. sose kakiltam még a suliban , most viszont nagyon elcsaptam a hasam (15 WCzés a suliban) így muszáj voltam a WCn ülni
Nektek volt már hasmenésetek a suliban?
ma 00:47
1/1 anonim válasza:
Volt, órán is kellett már kikéredzkednem hasmenés miatt. De mondjuk én olyan vagyok, hogy amennyiben van lehetőségem inkább otthon végzem el, de ha menni kell, akkor menni kell, inkább bemegyek a vécére, minthogy össze csináljam magam. Ez arra is vonatkozott, amikor reggel rám jött a suliban a szükség és nem bírtam volna ki 8 órát úgysem, hogy nem volt hasmenésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!