Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szégyen-e, ha már töltöttem...

Szégyen-e, ha már töltöttem egy éjszakát a pszichiátrián azaz zárt osztályon?

Figyelt kérdés
28/F Ezek után ha egy lány ezt megtudja, akkor már labdába sem rúghatok nála?
2010. nov. 7. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem szégyen. Nálam nem okozna gondot.

(eü.dolg) 23/L

2010. nov. 7. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki,hidd el.Én 3 napot töltöttem a pszichiátrián öngyilkossági kísérlet után (gyógyszermérgezés).Fura lenne most azt mondani,hogy "bárkivel megeshet",de végül is így van,bárki juthat olyan mélypontra,de ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy ott is marad örökké...Az idő telik, az élet változik, az ember pedig önmaga is sokat tehet a sorsa alakulásáért, még ha ezt nem is mindig érezzük úgy... Egyébként a történtek óta én ismerkedek, és volt egy srác,akinek elmondtam mindent,és bármennyire is meglepte őt, nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Mindenki megbotlik néha,ki így,ki úgy... Kívánom,hogy jobbra forduljon az életed, és ne kerülj vissza a pszichiátriára többé!

Üdv: 25/L

2010. nov. 7. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:

"Csak az látja meg a világot a maga valóságában akinek a szemét már tisztára mosták a könnyek!"

Nem kell vele dicsekedni,de ha egy életre szóló kapcsolatot akarsz akkor nincs jogod eltitkolni,elvégre kihatással lehet a Te labilis lelkialkatod a születendő gyerekeitek agyi állapotára!!Ez meg már nem játék!

Persze ha csak futó kapcsolat ott egészen más a pálya!Ott a kisegér módszer célravezetőbb!!

2010. nov. 9. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne szégyen az, ha valakinek volt az életében rossz passza?
2010. nov. 22. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!