Miért fájhat a hasam?
Figyelt kérdés
Megpróbálom a legpontosabban körül írni. Általában este jön elő és ilyenkor nem tudok aludni se tőle nagyon fájdalmas. Ha kinyújtózok akkor jobban fáj sokkal ami azért problémás mert a fájdalom előjöttével egyre jobban görnyedek össze. Emlékszem hogy kisebb koromban ez rendszeres volt mostmár csak havi pár alkalommal fordul elő az orvosok se tudnak rá mit mondani. Ezt akárhogy próbálom nem tudom behatárolni de kb a hasam közepén fáj és miután elmúlik a fájdalom másnap érzem a helyét. Amit a legjobban kiemelnék hogy nyújtózás után fáj nagyon de akkor elviselhetetlen!!!! Néha-néha hányok volt hogy magam hánytattam meg hátha jobb lesz .általában 6-7óra alatt elmúlik. Mi lehet ez? Rá kerestem már mindenhogy de nem találok semmit. Volt valakinek hasonló? Válaszokat előre is köszönömjan. 7. 06:44
1/1 anonim válasza:
Milyen vizsgálatokon voltál ezzel kapcsolatban?
Stressz is lehet egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!