Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha be van...

Mit csináljak ha be van dugulva a fülem?

Figyelt kérdés
Már pár hete beteg vagyok és a fülem is egyik este elkezdett fájni és aznap még be is dugult. Azóta be van dugulva, használok rá fülcseppet és az orromba is fújok mindig orrsprayt és gyógyszereket is szedek. Már nem fáj csak be van dugulva, de hétfőre ki kéne hogy duguljon de már napok óta be van dugulva ezért félek hogy nem fog kidugulni. Mit tegyek?
jan. 2. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Meleg sóval borogasd. Pár napja nekem is be volt dugulva, fájt is. Mikróban vagy gázon melegíts sót (utóbbinál kevergesd mert odaéghet), ha elég meleg tedd bele egy zokniba vagy egy törölközőbe, tedd a füledre, és amíg ki nem hűl tartsd rajta.

Nekem másnapra jobb lett, a fájdalom is elmúlt.

jan. 2. 09:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezen csak orvos segíthet.Időpontot kell kerni.Hosszú a várolísta,2 hete kértem,9.ére kaptam.
jan. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!