Miért szédülök mostanában?
Sziasztok!
Mostanában sokszor szédülök, nem egyfeszt, általában teljesen váratlanul kezdek el, akkor se sokáig, maximum fél perc az egész, de akkor kapaszkodnom kell, hogy ne essek el. Pár napja majdnem elájultam a megállóban, már csillagokat láttam. A fejem is furcsán bizsereg ilyenkor, aznap amikor majdnem elájultam bevettem egy kalmopyrint után elmúlt minden, fej bizsergés és szédelgés. Más panaszom nincs, talán az, hogy mielőtt ez a szédülés kezdődőtt volna nagyjából két napig kattogott/pattogott a fülem, nem a szívem dobogását éreztem, attól teljesen független volt. Vasam alacsony, de mindennap szedek rá vaspótló készítményt, de ezt legalább fél év szedem és eddig semmi ilyet nem tapasztaltam. Közérzetem sem rossz, kedvem is mindig jó, tényleg nem tudom hova tenni. Hajlamos vagyok bemesélni magamnak dolgokat, bolhából elefántot csinálni, most is elkezdtem félni, hogy mi lehet ez.
10 perce akartam elmenni fürdeni, de úgy megszédültem inkább letettem róla, vissza is feküdtem. Semmiből jött, előtte baratnőmmel beszélgettem telefonon, nevetgéltünk semmi bajom nem volt. Tegnapi nap egyáltalán nem fordult elő, előtte lévő napokban igen, de akkor is volt, hogy egy napig egyáltalán nem.
Azért is ijeszt meg, mert sosem volt ilyen panaszom, nem vagyok fejfájós és szédülős típus. Elég vizet iszok, ez sem lehet probléma, nem vagyok egy nagy evő, de naponta háromszor étkezek, nem óriási adagokat, de bőven eleget, valamint vitaminokat is szedek.
Szerintetek mitől lehet ez? Félek nagyon, főleg attól, hogy az utcán jön rám mégegyszer és elájulok vagy összeesek, úgy hogy nincsen velem senki. A válaszokat előre is köszönöm!
Szép estét nektek!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!