Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eszméletvesztésem volt, mi...

Eszméletvesztésem volt, mi okozhatta, kell aggódni?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy a piától?

Azt tudni kell rólam, hogy alapból alacsony a szívfrekvenciám. Nemrég volt nézve és nyugalomban kb 40, de mivel nem panaszoltam tünetet azt mondta orvos semmi baj vele.

Ma megittam egy üveg pezsgőt és elmentem pisilni aztán pisilés közben elsötétült minden és egy pillanatra megborultam, arra eszméltem, hogy bevertem a fejem a falba.

Ezzel van valami teendő vagy csak a pezsgőtől volt és felejtsem el?

jan. 1. 03:06
 1/7 anonim ***** válasza:
40?????
jan. 1. 03:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Sportolni kéne.
jan. 1. 03:26
 3/7 A kérdező kommentje:

40 igen

Legalábbis 40-55 között ugrált, mert van egy kis légzési ritmuszavarom vagy mi a fene, de azt mondta orvos ezzel amíg nem okoz panaszt nincs teendő.

Csak most nem tudom, hogy ezt minek vegyem. Gondolom biztos a pezsgő okozta, nem?

jan. 1. 03:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"amíg nem okoz panaszt nincs teendő."

Úgy tűnik van panasz, ergo van teendő. Irány vissza a dokihoz.

jan. 1. 03:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért az üveg pezsgő is tud alkalmi epilepsziás rohamot provokálni. Miért egyedül ittad? Bánatosban?
jan. 1. 09:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Dehogy bánatomban

Egy évben 3 alkalommal egy üveg pezsgőt megiszok egyedül. Azért egyedül, mert senki nem szereti rajtam kívül. Nekem meg ennyiszer elég.

jan. 1. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az alkohol kitágította az ereid ami miatt a nem igazán normális 40-es pulzusod tovább esett. Ne igyál.
jan. 1. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!