Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözkés téren mennyire...

Öltözkés téren mennyire számít a nagy felíratú márkajelzés?

Figyelt kérdés
Írjatok nemet és kort kérlek

dec. 31. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Számít, mert a megjelenésed, annak minden momentuma elhelyez téged egy rétegbe, egy csoportba. Gondolhatsz te akármit, milyen menő a megjelenésed, nem ez számít. Az számít, hogy a környezet hogy ítéli meg, melyik "polcra helyeznek". Így persze a nagy számok megjelenítése is ebbe a körbe tartozik.

Ez kortól, nemtől függetlenül így működik.

dec. 31. 09:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi a helyzet pl a natúr egy színű felíratmentes pólókkal?
dec. 31. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szempontból? Nem állítom, hogy csak márkás ruhákat hordok, de van egy-két ilyen darabom is. Nincs rajta nagybetűs felirat. Úgy lehet, hogy meg se vettem volna. A minőség számít és hogy jól álljon, jól érezzem magam benne. Nem az, hivalkodó legyen és hogy mindenki lássa, hogy van ám itt lóvé, mert ez nagyon drága volt. Ez olyan romás szokás inkább szerintem.
dec. 31. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdező; minden "osztályoz". A nagy szám is és a feliratmentes felső is.
dec. 31. 09:40
 5/10 A kérdező kommentje:
4 es a feliratmentes mégis hova?
dec. 31. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyrészt a "körülmények" függvénye.

Mondjuk úgy, hogy alapvetően, csak ez önmagéban nem degradál! De ettől még lehet jó vagy rossz az összhatás és így ettől még kerülhetsz magas és alacsony polcra is!

dec. 31. 09:48
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem olyan szempontból számít, hogy nem hordok olyat. Irritál ha a minta a ruhán az a márka felirata vagy logója. Legyen belül a címkén vagy nagyonmax oldalt egy pici címkén.
dec. 31. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem is zavar az óriási márkajelzés. Csak mondom, hogy általában egy márkánál van olyan is amin picibe jelenik meg a minta és van amibe nagyban. Ezek minőségben is és árban is ugyan azok csak más dizájn. Szóval ez a “melyik polcra vagy rakva” szöveg hülyeség a konkrét kérdés szempontjából. Nekem meg kimondottan taszító, mikor valaki azért hord egy nagymintájú ruhát, hogy jobban lássák, hogy drága. Az aki meg ez alapján ítél, az méginkább taszító.
dec. 31. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Gáz amikor egy baromi nagy embléma van egy ruhán . Nem lesz attól valaki menő , sem elismert , ha hirdetőtáblának öltözik . Láttál már igazi üzletembert sétáló hirdetőtáblának öltözve ? Pedig nem olcsó cuccokban járnak csak egy bizonyos szinten már nem öltözik az ember hirdetésnek .

Összes ruhámon pici a márka jelzés illetve az is sok esetben ugyan olyan színű mint a ruha . Szüleim ki is nyírnának , ha hirdető táblának öltöznék ahogy apukám mondta ingyen senkit és semmit nem reklámozunk plusz szüleim olyan körökben mozognak ahol az íratlan dressz code nem igazán veszi jónéven a hirdető táblának öltözést .

dec. 31. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Számít. A feltűnő márkajelzés nagyon proli dolog.
tegnapelőtt 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!