Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha sosem szedtem még nyugtatót...

Ha sosem szedtem még nyugtatót, jó ötlet edzés előtt bevenni Xanaxot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Itthon találtam egy 2mg-os Xanax SR retard tablettát, és azon gondolkodom, hogyha bevenném orvosi egyeztetés nélkül (nem tudom kié lehet a házban), akkor történne-e valami nagyobb baj? Esetleg ájulás, valamilyen féle roham vagy bármi egyéb?

A válasz(oka)t előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket!

dec. 29. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A 2mg igen sok annak, aki nincs hozzászokva.

Amúgy mi értelme nyugtatót enni edzés előtt? Be akarsz aludni?

dec. 30. 00:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
En egyszer panikrohamra szedtem be munka elott egy 0,25-os xanaxot, a munkahelyen meg azt hittem elalszok a foldon 😃
dec. 30. 00:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, hogy ilyen hülyeség eszedbe jut? Ha hashajtót találtál volna, azt is megkóstolnád? Eszedbe ne jusson bevenni, mert lehet, hogy a mentő visz el.
dec. 30. 00:12
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Figyu ez nem cukorka! Egyáltalám hogy jut ilyesmi az eszedbe? Már egy óvodás is okosabb, hogy szétszórt bogyókat kapkodjon be.

Pláne edzés előtt. Még akinek felírják se akkor veszi be

Szerintem kostold végig az egész gyógyszeres szekrényt az a biztos aztán pár gombot is dúgj az orrodba hátha a zártosztályon végzed szilveszterre.

Édes istenem de hülye emberek vannak.

dec. 30. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Edzes elott? Xddd

Nem.

Raadasul a xanax hangulatjavito is. En meg jobban sosem aludtam tole, de a hangulatom 1 het utan megvaltozott.

28/F

dec. 30. 00:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor valami magyarázatot adjál erre a totálisan értelmetlen cselekvésre! Hány éves vagy: öt? Mert 12 éven felül mindenki tudja, hogy gyógyszert nem veszünk be hobbiból! Ráadásul úgy, hogy f**unk nincs róla, hogy az mekkora adag!
dec. 30. 01:13
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
2 mg Xanax, ráadásul retard (tovább tart a hatása). Ez a 8-szorosa annak az adagnak, amit egy kezdőnek a szakorvos írd fel. Semmiképpen se szedd be. Ha az előttem válaszolók, és utánam is be akarod venni, akkor tördeld el annyi részre, amennyire csak lehet.
dec. 30. 01:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én végig nézném azt az edzést egy vödör popcornnal amit 2mg xanax után fogsz produkálni.

:D :D :D

dec. 30. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél be inkább hashajtót.
dec. 30. 20:17
 10/12 Szabó.Jani ***** válasza:
100%

Szia! Végül kipróbáltad? Edzés előtt vagy csak úgy? Milyen volt? Emlekszel valamennyire? Mire?

Előre köszi a választ!

jan. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!