2/5 anonim válasza:
Semmi baj se lesz tőle, esetleg hasmenés.
Hosszú távon azonban nem ajánlatos fogyasztani mert úgy garantáltan rákot okoz.
3/5 anonim válasza:
Én véletlen ittam egy kortyot és iszonyat 💩 volt. Utána böfögtem fel és nagyon gáz volt. Meg is ijedtem hogy valami bajom lesz, de annyira féltem pl a gyomormosástól hogy nem hívtam mentőt. Utána néztem a neten, megkérdeztem róla a chat-gpt-t is. Tömören hánytatni nem szabad magának az embert, mert ha tüdőre megy akár egy csepp is tüdőgyulladást és halált okozhat. Ha mégis valaki keveset ivott akkor érdemes rá egy kevés étolajat is inni, és akkor könnyebben lebontja a szervezet.
Egyébként ez volt a legjobb oldal amit viszonylag gyorsan találtam és jól le van írva benne kb minden
5/5 anonim válasza:
Semmi. Szoktam gumicsővel szívni, többször előfordult, hogy a számba ment. Rossz az íze, kellemetlen, de bajt nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!