Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napja vettem észre, hogy a...

2 napja vettem észre, hogy a bal lágyékhajlatomba van egy pattanásszerű dudor. Kicsit fáj is és piros. Elmulhat ez?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál, aki sebészhez irányított. A sebész azt mondta furunkulu. Megnyitja és beköi. Ijesztgetett is, hogy ha most nem nyitja meg akkor magától fakad ki és akkor vissza kell menjek elaltatnak és úgy vágják ki.

Kérdésem az, hogy volt akinek ilyenje volt. Ha magától kifakad az akkora baj?

Gyógyszertarba mondták, hogy kenjem be tetránnal és tegyek rá párakötést. Elvileg úgy meggyógyul. Hatásos a tetran rá?

tegnap 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyógyszertarba mondták, hogy kenjem be tetránnal és tegyek rá párakötést. Elvileg úgy meggyógyul. Hatásos a tetran rá?

Hatásos lehet, veszíthetsz valamit?

tegnap 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Veszteni valóm nincs. Igazábol az is érdekelne, hogy felvágás nélkül is jo lehet ez, illetve miert baj az ha kifagad magatol es nem felvagjak?
tegnap 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Az orvos helyi érzéstelenítéssel kivágja.

Ha magad próbálod kezelni egyre fájdalmasabb lesz, ráadásul rossz helyen van.

Ráadásul nem biztos, hgy kifakad lehet, hogy betokozódik.

tegnap 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Tetránnal bekentem. Így néz ki.

[link]

tegnap 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!