15 éves lányomnak aranyere lehet, ilyen fiatalon létezik?
Sajnos az általa elmondtak szerint aranyér, meg a neten mutattam neki képet és azt mondta hogy igen, így néz ki.
Vettem neki reparon krémet és kúpot is, de eléggé fáj neki.
Nekem megmutatni (érthető módon) nem akarja, de orvoshoz sem hajlandó menni, azt mondja hogy ez nagyon ciki, hiába mondunk neki bármit arról hogy nem az, nem hajlandó.
A kúpot se hajlandó kipróbálni, mert az gusztustalan és fél is tőle.
Mit csináljak vele?
Köszön szépen. Megfogadunk minden tanácsot. Ma már nem fáj neki annyira, kenegeti. Az a szerencse, hogy mivel aktívan sportol, most januárig tud pihenni, nem irritalodik neki.
Szép ünnepeket kívánok mindenkinek.
Szia!
Persze, hogy lehetséges. Extrém esetekben (mint például nálam is így van), már elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás.
Én jelenleg 22 éves vagyok, de már 17 éves koromban voltak aranyér problémáim. Még nem adtam műtétre a fejem, de idén már ideje lesz.
Remélem a lányod azóta jobban van! Ha gondolod, írj privátban, írok pár hasznos tanácsot az étkezéssel kapcsolatban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!