Szédülés, karok zsibbadása és hideg kéz minek lehetnek a tünetei?
Figyelt kérdés
ma 11:21
1/5 anonim válasza:
Ószinte részvétem, és jobbulást. Szédülésen kívül, a karok zsibbadása és hideg kezek tünetekre én is keretem it a választ. Mert nekem is zsibbadnak a karjaim és hidegek a kezeim. Szédülni nem szédülők mostanában.
2/5 anonim válasza:
Több meleg teát vagy forró vizet próbálj meg kortyolgatni.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a vérkeringéseddel lehetnek gondok, de menj el orvoshoz, mert mi nem adhatunk itt tanácsot, illetve nem is tudnánk ennyiből. Az orvos se mond semmit mielőtt ki nem vizsgál.
4/5 anonim válasza:
Vérkeringési zavar. A háziorvos fog különböző szakrendelésekre beutalni, pl angiológia, labor, esetleg neurológia.
Részvétet halálesetkor szoktak nyilvánítani, 1-es, ha ezt eddig nem tudtad volna.
5/5 anonim válasza:
Sklerózis multiplex, ALS, Parkinson kór, szívinfarkrus, trombózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!