Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudunk rájönni mi okozza...

Nem tudunk rájönni mi okozza a pattanásaimat. Az isotretinoin segít?

Figyelt kérdés

Bőrtípusomhoz illő rutint alakítottunk ki kozmetikussal.

Nőgyógyászati hormonpanelen, cukorterhelésen túl vagyok, ilyen problémám nincs, nem ezek okozzák.

Góckutatáson is jártam, volt egy rossz fogam, kihúzták, mégis vannak továbbra is pattanásaim.

Ételallergia teszten is voltam, laktózérzékeny vagyok, teljesen kiiktattam, mégis vannak pattanásaim.

Nagyon zsíros a bőröm. Ha nem tudjuk az okát, akkor is segít az isotretinoin? Már bármit bevállalok, csak szabadulni akarok tőlük!

ma 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Én bőrgyógyásznál voltam, lehet érdemes lenne elmenned egyhez. Nekem Skinoren krémet írt fel és kb a harmadik hétre már sokkal szebb lett a bőröm. Mellette csak a garnier c-vitaminos micellás vizét használom, sokat segít a kettő együtt kevésbé zsíros a bőröm.
ma 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, de készülj fel az elején a kitörésre!
ma 12:54
 3/10 anonim válasza:
Az a gyógyszer nagyon erős, tönkreteszi a májadat...
ma 12:59
 4/10 A kérdező kommentje:
#1 Skinorenen rég túl vagyok, halottnak a csók kategória nálam. Duac gél, Zynerit szintén kilőve. Már mindet megjártam.
ma 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 A pattanások pedig az életemet.
ma 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel hidratálod? Mert a legtöbb tisztítás vizet von el, és amiatt összességében zsírosít.
ma 13:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Hialuronsavas krémmel kenem este és reggel is smink alá.

De ennek 100% nem külső oka van, 13 éves korom óta jelen van, most leszek 25.

ma 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Smink nélkül is próbálhatod. Létezik ugyanis a pomade acne, amit pont a kendőző kozmetikumok okoznak.
ma 13:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Erre is van kifogásom, de karantén alatt hónapokig nem használtam sminket, talán rosszabb is volt akkor a bőröm. Tényleg mindenen túl vagyok, mindent is kipróbáltam. Kezdem azt hinni, hogy az én bőröm “ilyen”. 😭
ma 15:32
 10/10 anonim ***** válasza:

3.

Nem orálisan kell szedni. Vannak krémek is.

Nézz utána, hogyan kell felépíteni egy tretionin krém kezelést.

A R.e.d.d.i.t.en írd be és rengeteg topik van előtte utána képekkel, dikerekkel, kudarcokkal, hasznos tanácsokkal.

Onnan ötletelhetsz, amit a legjobbnak érzel és próbáld ki.

A ventillálóknak üzenem, normális országokban Európában, recept nélkül is kiadják patikában.

Csak nálunk van ilyen elmaradottság ezen a területen is, vagy a kozmetikus, bőrgyógyász lobbi az oka nem tudom.

Bőröregedésre is egy csoda.

ma 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!