Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrsövényferdülés miatt...

Orrsövényferdülés miatt műtöttek, megérte a műtét?

Figyelt kérdés

Mármint jobb lett, mint volt?

Sokaknak nem lett jobb, meg visszaferdült, ezért kérdezem.

Írd meg azt is, hogy hány évesen műtöttek és mennyi idő telt el a műtéttől mostanáig.

Fontolgatom én is, de annyi semmi sem változott vagy és rosszabb lett történetet hallottam, h kíváncsi vagyok, hogy milyen arányú.

dec. 19. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Sokkal jobb lett.
Kicsit jobb lett.
Nem változott semmi.
Kicsit rosszabb lett.
Nagyon sokkal rosszabb lett.
Egyéb, kifejtem.
5 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit jobb lett, de nem sokkal. 30 évesen műtöttek, ez 7-8 éve volt. Azóta voltam orrkagyló kisebbítésen is, de az se segített sokat (az kb. 2 éve volt). Viszont most már legalább nem dugul el alvás közben, "csak fütyül", és a hangtól nem tudok aludni.
dec. 19. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze tudom, hogy nem túl reprezentatív ez a "kutatás", hiszen az orrsövényműtéten átesetteknek csak az a része tud szavazni, aki olvassa kérdésemet - kicsi rész (!) - és ráadásul közülük is olyan kell, akinek még joga is van szavazni - még nekik is csak egy részük! -, de azért vmit mégis mutat...

Köszi az eddigi szavazatokat és hosszabb választ is, érdekes, még, még, még!

Szerintem én nem fogom megműttetni, mert amikor először diagnosztizáltak ó, jaj állapottal tizenévesen és rögtön meg is akartak műteni, akkor úgy megijedtem ettől, hogy rögtön nem engedtem és anyukámat hívtam, aki nem engedte, mivel neki is megműtötték, és neki visszaferdült...

Mondjuk nem mindegy, hogy hány évesen és mennyi idő múlva ferdült vissza, majd megkérdezem...

Még szavazatot, még személyes élményeket!

dec. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!