Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a legjobb fajta térd...

Mi a legjobb fajta térd hialuronsav injekció?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, a problémám porc felpuhulás, a porcomon apró repedések vannak, aminek elvileg az az oka, hogy lazák az ízületeim, amik a térdemet tartják, ezért terhelés miatt sérül. Az orthopédusom (közeü.) azt mondta, hogy beadná nekem az injekciót, ha hozok. Hajlandó vagyok kifizetni nagyobb összeget egy jobb minőségű injekcióért, ha az tényleg sokkal jobb. (Mindkét térdbe kell.) Láttam magán helyeket, ahol csak a konzultáció 25000+, erre nekem nincs szükségem, csak az injekcióra, esetleg a beadást kifizetem. Eddig a Hyalgan injekciót találtam. Valaki tud olyan injekciót, (lehetőleg egyszeri beadásút) ami nagyon jó?

ma 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezek az injekciók nem örök életűek. Évente ismételni kell minimum.

Én elsőkörben inkább porcépítő étrend kiegészítő kapszulát javasolnék(Biotech USA arthoguard, neocartil, cartinorm) mellette gyógytornász. Gyakori probléma, hogy gyengék a combizmok és attól van térd probléma, de ha erősítik, akkor elmúlik.

Ha ez se segít fél -1 éven belül, akkor újra konzultálni az ortopédussal.

ma 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Járok gyógytornára, és kifejezetten erősek a combizmaim.
ma 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Az orvos kellene h megmondja h melyik injekcio. Nekem konkretan megmondta h melyik cegnek melyik keszitmenye lesz jo
ma 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem fogod megúszni a konzultációt. Azon keresnek az orvosok. És ha nincs magánrendelője (és legtöbbnek nincs), hanem valami klinikán vagy centerben vagy valahol dolgoznak, akkor azon keres a klinika és végképp nem engedik el a dolgot.

Sajnos nekem is így volt. Orvosom klinikát váltott és az új helyen ki kellett fizetnem az első konzultációs árat, mert a klinikán még nem jártam akkor is ha az orvosomat már 5+ éve ismerem.

ma 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!