Meg kell várnom a tüdőszűrés eredményét?
Figyelt kérdés
Diákmunkára jelentkeztem, kell hozzá orvosi alkalmassági. Elmentem tüdőszűrésre ott azt mondták kb. 2hét múlva lesz eredmény. Ezt meg kell várnom vagy mehetek a nélkül is az orvoshoz?dec. 11. 08:10
1/6 anonim válasza:
2 hét ? Másnap megvan az eredmény. Ez érdekes. Amúgy igen, az eredmény nélkül nem dolgozhatsz.
2/6 anonim válasza:
Elszokták fogadni a megjelenésről szóló igazolást.(Többnyíre)
3/6 anonim válasza:
Egyébként tényleg aznap van eredmény. Praktikus ügyfélkaput tartani, oda fel szokták tölteni. Én is utáltam, pláne, hogy januártól meg dáp lesz, ami előreláthatólag egy fosnak ígérkezik.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
2 hét gondolom a max idő, de lehet távleletezés van, akkor sokszor napok minimum.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor elmehetek az orvoshoz s tüdőszűrő nélkül, megcsinálja úgy a többi vizsgálatot? És mikor meg van a tüdőszűrés eredménye akkor viszem a kettőt az iskolaszövetkezethez
dec. 12. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!