Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Talpi bőnye gyulladásnál...

Talpi bőnye gyulladásnál miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Mostmár lassan 6 hónapja van nekem ez, csak az egyik lábamon, ortopéd doki is látta már és megállapította. Szoktam jegelni, tornáztatni, nyújtani, néha kenegetni is lóbalzsammal. Nem múlik el azóta se. Az az érdekes, hogy amikor mozgásban vagyok, napközben, éjszaka is, még ha kilométereket is sétálok, annyira nem fáj, mert ugye bemozgatom. Viszont ha fekszem, és rendesen kinyújtom a lábam, akkor egy idő múlva ha megmozgatom, akkor érzem, hogy megfájdul. Ez hogy lehetséges? Még lábra sem állok. Talán fekve rosszul tartom a lábam? Nem húzom magam alá meg semmi, csak simán kinyújtom. Felpolcolni nem szoktam. Furcsa ez, de úgy érzem, hogy mindig kiújul a fájdalom, és általában akkor, ha fekve vagyok, meg ha rendesen megfájdul, akkor is ha felkelek és az első pár lépésnél.

Valaki valami tanácsot, hogy kinek mi volt, hogy jött helyre? Gondolkodok lökéshullám terápiákon, vagy szteroidos injekción is..

dec. 10. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár éve, hát kibírja az ember röhögés nélkül az biztos. Nekem másfél évig volt, de nem mentem vele dokihoz, úgysem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Nem csináltam vele semmit, csak pihentettem amikor csak tudtam, és ahogy jött, úgy el is múlt. Csak jó sokára (mert sokat kellett kutyát sétáltatni). :)

Jobbulást!

dec. 10. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!