Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek mi vált be leginkább...

Kinek mi vált be leginkább lábgombára?

Figyelt kérdés
Canesten, Exoderil, esetleg más?

dec. 7. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem ételecet. fürdés után ráöntöttem egy kis ecetet a lábamra, kicsit beledörzsöltem, aztán hagytam megszáradni. néhány alkalom után javult a helyzet s el is múlt
dec. 7. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
u.i.: kicsit csípte, de az nem baj. ha nagyon csípi, mosd le, s legközelebb hígított ecettel próbáld
dec. 7. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan zokni, meg cipő, ami megszünteti a feltételeket a gomba szaporodására. Tehát természetes, szellőző anyagok, amik felszívják, átengedik a nedvességet. Semmiképpen sem zárt műanyag, mint a műbőr és a poliészter.

Átmeneti megoldásként amúgy sima hintőpor. Az nagy mennyiségű nedvességet tud megkötni. Hosszútávon viszont a tüdőt károsító esetleges hatása miatt nem használnám.

dec. 8. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!