Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pszichobiotikum vélemények?...

Pszichobiotikum vélemények? Jó lenne valami, pánikkal szorongással és hasmenéses IBS-sel küzdök.

Figyelt kérdés

Kitartónak kéne lennem de nagyon nehéz. Probiotikumokat használtam már de semmi. 1 évig folyamatosan szedni kéne?

Szedtem már varga féle gyógygombát de az se.

Pszichobiotikumról vélemények akinek hasonló tünetei vannak és használta????

Orvos antidepresszánst szedetne velem de ha lehet akkor nem gyógyszerekkel szeretném elsősorban ezt megoldani.

Hallottam a fodmap diétáról de a házi orvosom nem ír ki dietetikushoz addig ameddig el nem megyek gyomor és vastagbél tükrözésre. Mit gondoltok? Szükségesek ezek a beavatkozások?

dec. 7. 12:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szedtem huzamosan, amíg szedtem nem volt gond, ahogy abbahagyom visszatérnek a tünetek. Nekem hasmenésem nincs, viszont megáll az emésztésem, felfúj, a hasfalam keménnyé válik, és fáj. Napokig gyötör, közben jön az éhség érzet, de még azt sem emésztettem meg, amit előző nap ettem. Olyan mintha kő lenne a hasamban. Csak a bilagit segít, de azt meg nem szabad folyamatosan szedni. Sőt a probiotikumokat sem szabad huzamosan szedni. :( Az IBS ha felbukkan, nagyon nehéz megszüntetni tartósabban.
jan. 8. 00:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!