Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől szagtalan a székletem?...

Mitől szagtalan a székletem? Jóadagot szoktam kora reggel nyomni. Eszek rendesen, nem vok vega.

Figyelt kérdés

dec. 6. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Covidos vagy és elment a szaglásod.
dec. 6. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mások szerint is szagtalan?
dec. 6. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hm... próbáld meg a mekis kaját vodkával, ha annak sem lesz szaga, akkor nem vagy e-világi.
dec. 6. 14:50
 4/5 anonim válasza:
100%
Én vega vagyok mégis kva büdös, ha paprikát eszem, akkor főleg.
dec. 22. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott egy vicc😁😁😁😁😁 Nénike bemegy a dokihoz. Dr úr az a gondom, hogy folyton szellentek, mióta itt vagyok, vagy 10-et elengedtem itt Önnél is. De nem is hangos, nem is büdös, de azért zavar. Az orvos erre felír neki egy gyógyszert. Egy hét múlva megy vissza mamika, felháborodva kérdezi, mit írt fel nekem????! Ugyanúgy szellentek, hangja ugyanúgy nincs, de már büdös a szellentésem.... Magához többet nem jövök, és kiviharzik a rendelőből a mamika..... Erre az orvos csak annyit jegyez meg halkan, legalább a szaglása visszajött🤣🤣🤣🤣🤣 Szerintem nálad is ilyesmiről van szó kedves Kérdező😁😁😁😁😁 Boldog Karit😁😁😁😁😁
tegnap 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!