Szúr a szívem a stressztől, de nem tudom csak úgy abbahagyni a stresszt. Hogy szüntessem meg?
Ez az agyalás..gond terhek stb nálam is így este jönnek rám.
Néha el szívok pár jointot akkor picit jobb (de már úgysem nagyon) akkor szoktam valami erősebbre váltani de semmi értelme amúgy.
Kapcsold ki a telefonod hallgass zenét. Csak olyan emberrel beszélj akivel lehet is komoly témákról. Vigyázz mit vállalsz fel az életedre nézve bármiről is legyen szó. A nyugalom a legdrágább dolog a földön és az egészség
Konkrét stressz ellen a legjobb ha valami elvonja a figyelmedet, talán a legjobb ezek közül a sport, de egyéb aktivitások is működhetnek amik lefárasztanak agyilag.
De ha ennyire komoly fizikai tünetei vannak akkor egy pszichológust felkeresnék, mégha elég költséges is.
A háziorvossal beszélj mert a szervi okokat mindenképp ki kell zárni.
A stressz kezelésében nekem a megoldhatatlan problémáknál sokat segít ha írásban is felvázolom magamnak a helyzetet, hogy ez van, ezeket fogom megpróbálni, nem biztos hogy megoldódik de ennyit tudok tenni. A vilgos terv segít, akkor is ha nincs 100%-os megoldás.
Pár éve ajánlotta itt valaki a Heathy Gamer YouTube csatornát, az nekem nagyon bevált. Van benne egy kis keleti humbug, de nagyon sok a megalapozott tudományos eredetű tanács. Plusz ahogy a fickó beszél, már önmagában hallgatni stresszoldó hatású. Vannak interjúk is, nekem abban segítettek hogy ugyanazzal az elfogadó, higgadt és konstruktív hozzáállással nézzem magamat ha valami probléma van, mint amit ott látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!