Anginex spray kinek vált be? Megéri kipróbálnom?
Hetek óta köhögök. Már napközben abszolút nem, de éjszaka van hogy kétszer is rám tör a köhögési roham, és fel kell kelnem. Pár hete kezdődött, mikor hirtelen ledöntött a lábamról egy megfázás, és lázas voltam, fájt nagyon a torkom, stb. Kaptam két doboz antibiotikumot, meg köhögéscsillapítót, amit este kell szednem. Az antibiotikumot beszedtem, és a köhögéscsillapító is jó, ha este beveszem, de amint nem veszem be egyszer, akkor már aznap köhögési rohamom van éjszaka.
A tüdőm rendben van, a nyakamat is nézték, stb. Asztmás sem vagyok. Mindent rendben találtak. Néha torokfájást is érzek egyébként még mindig. Nem gyakran, de van mikor órákon keresztül fáj, majd abbamarad. Más tünetem nincs. Jó az étvágyam, és energikus vagyok. Az orvos annyit mondott, hogy hát a köhögés elszokott húzódni több hétre is, és ez normális, most állítólag elég sokan szenvednek hasonlóval. Viszont újabb doboz köhögéscsillapítót nem ír.
Az anginex sprayt néztem, az természetes elvileg. Kérdésem viszont az, hogy mennyire hatásos? Van valakinek tapasztalata? Esetleg más helyette?
Mézet, és gyömbérteát gyakran fogyasztok, és kevés.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!