A Debreceni Thermal szaunavilága hogy működik?
Annak a tapasztalatára lennék kíváncsi, aki már volt ott.
Azt látom az oldalon, hogy fürdőruhamentes, de ez mit takar?
Lepedőbe csavarva ülnek az emberek a szaunában?
A zuhanyzás közben meztelenek? Van elkülönített zuhanyzó, vagy meztelenül kell zuhanyozni mindenki előtt?
A medencéket már fürdőruhában használják?
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
A szaunákban úgy általánosságban meztelenül vannak bent az emberek. Előfordul hohy valaki takarja magát, de nem mindenki.
A zuhanyzó ott nem tudom milyen, még nem voltam ott, de igen, általában oda látnak mások is és zuhanyozni persze meztelenül kellene.
Emellett eltakarhatod magad. Nem kötelező "mutogatni" magad.
Ahogy jól esik.
Nemrégiben voltam, így friss saját tapasztalat: a szaunában az emberek 99%-a lepedővel takarja magát.
Zuhanykabinból van zárt és nyitott egyaránt, szóval aki szégyenlősebb, nyugodtan választhatja az elsőt. A zuhanyzók használata meztelenül történik, míg a merülőmedencébe fürdőruhában is be lehetett menni. Ezt én nem nagyon értettem, de érdekes volt látni, hogy mindenki meztelenül használta - egyetlen férfit leszámítva.
Te férfi vagy nő vagy, kedves Kérdező? :)
Van aki magára tekeri a lepedőt, de páran csak.
Tusolni is meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!