Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Debreceni Thermal szaunavilá...

A Debreceni Thermal szaunavilága hogy működik?

Figyelt kérdés

Annak a tapasztalatára lennék kíváncsi, aki már volt ott.

Azt látom az oldalon, hogy fürdőruhamentes, de ez mit takar?

Lepedőbe csavarva ülnek az emberek a szaunában?

A zuhanyzás közben meztelenek? Van elkülönített zuhanyzó, vagy meztelenül kell zuhanyozni mindenki előtt?

A medencéket már fürdőruhában használják?

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

dec. 4. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A szaunákban úgy általánosságban meztelenül vannak bent az emberek. Előfordul hohy valaki takarja magát, de nem mindenki.

A zuhanyzó ott nem tudom milyen, még nem voltam ott, de igen, általában oda látnak mások is és zuhanyozni persze meztelenül kellene.

dec. 5. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha fürdőruhamentes és nem térnek ki arra, hogy az intim testrészelet takarni kell, akkor igen, lehet meztelenül szaunázni az adott helyen. Úgy tudom Debrecenben ez így van.
dec. 5. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Emellett eltakarhatod magad. Nem kötelező "mutogatni" magad.

Ahogy jól esik.

dec. 5. 11:34
 4/7 Suetonius válasza:
86%

Nemrégiben voltam, így friss saját tapasztalat: a szaunában az emberek 99%-a lepedővel takarja magát.

Zuhanykabinból van zárt és nyitott egyaránt, szóval aki szégyenlősebb, nyugodtan választhatja az elsőt. A zuhanyzók használata meztelenül történik, míg a merülőmedencébe fürdőruhában is be lehetett menni. Ezt én nem nagyon értettem, de érdekes volt látni, hogy mindenki meztelenül használta - egyetlen férfit leszámítva.

Te férfi vagy nő vagy, kedves Kérdező? :)

dec. 5. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szaunázni minden normális helyen meztelenül kell. Sajnos magyarországon igen sok a nem normális hely, de a debreceni szerencsére nem ilyen. Viszont nálunk túl sok a prűd ember, így takargatják sokan magukat, pedig így sokkal kevésbé egészséges a szaunázás. Az utána való zuhanyzás értelemszerűen meztelenül történik, elég nagy marhaság lenne ezért fürdőruhát felvenni. (Gondolom otthon sem abban zuhanyzol.) A szaunavilágban lehetsz meztelenül vagy törölközőbe, lepedőbe csavarva is, fürdőruhában nem. Mutogatni senki sem mutogatja magát, és nem is illik megbámulni a másikat.
dec. 5. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Kelet felé haladva erősödik a prüdéria; az elvileg textilmentes helyeket is valahogyan takargatva használják, nehogy valami baj történjék :-)
dec. 5. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Van aki magára tekeri a lepedőt, de páran csak.

Tusolni is meztelenül.

dec. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!