Aranyér vagy végbélrepedés?
Sziasztok!
Szerintetek ez aranyér vagy végbélrepedés lehet? Nincs bidénk, sem fürdőkádunk, így ha nagy dolog után akarnám megtisztítani a hátsó fertályat, akkor egy altestes zuhanyról lenne szó. Így nedves törlőkendőt használok/használtam.
Pár hete volt egy kemény széklet, ami miatt szerintem aranyerem jöhetett ki. Reparon kúppal és a krémjével próbáltam gyógyítani. Nagy nehezen kikezeltem magam vagy legalábbis azt hittem. Majd volt egy egynapos utazás, ami megborított mindent, mert csak szendvicset tudtam enni és vizet sem tudtam teljesen szabadon inni. Így újból kemény széklet lett. Menstruáció előtt is felváltva kemény és lágy, szóval előre félek. Viszont ez a valami nem akar múlni. Legfőképp ég, szúr a végbél területe és fáj. Nem igazán viszket, bár olyan is mintha valami lenne a végbél nyílásban, illetve olyan mintha kisugárzódna a fájdalom a hüvely felé. Reparon kenőccsel próbálom újra, de pl most is ég, szúr. Igyekszem elég folyadékot inni és ügyelni a széklet lazaságára (eddig nem volt probléma).
Nem egy hete áll fenn ez az állapot nálam, így most kérdőjeleztem meg az aranyeret. Azt hittem a lazább széklettel javul majd (tudom, hogy hinni a templomban kell). Lázam nincs szerencsére. Valakinek hasonló? Jól gondolom, hogy ez már végbélrepedés lehet? Megpróbálom a kamillás ülőfürdöt, mert most azt olvastam, illetve valahogyan felváltani a nedves törlőkendőt, mert azzal is csak rontok a helyzeten. Ülőmunkát végzek, így ez sem segíti a gyógyulást.
Ha mindezek nem segítenek és a fajdalom továbbra is fennáll, elmegyek a háziorvoshoz, hogy próbaljuk kideríteni mi a bajom.
Köszönöm szépen előre is!
Kedves anonim hozzászóló!
Köszönöm szépen a kedves szavakat. Nem tartottak pisztolyt az Ön fejéhez, hogy válaszolni kellett volna.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!