Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyogyszertuladagolas?

Gyogyszertuladagolas?

Figyelt kérdés
Ma vettem be 8 cataflamot kettesevel kB fél óránként de semmiképp se telt el az az idő aminek elkellett volna illetve duplaba vettem be mint már mondtam az első kettes adagot reggel úgy vettem be h még semmit se ettem ráadásul egy lisac forte tablettával mert az orvos felirta utána a maradék 3x2 adag jött és most az előbb bevettem szintén a lisac fortet csak 2 db-ot az egy helyett mert delbe nem vettem be illetve mellé egy BEN-U-ront lehet komolyabb bajom reggelre?

#Cataflam #gyógyszer túladagolás #Ben-u-ron #Lisac forte
dec. 3. 22:41
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Itt van pár dolog, amit jó tudni. Egyrészt hiába veszel be ennyit, nem lesz jobb a hatás, sőt pont nem fog hatni. Másrészt a gyomorban fekélyeket okozhat, a máj, vese is megsínyli. Harmadrészt ebben az adagolásban már orvoshoz kell menni,esetleg ügyeletet felhívni. Max napi adagja 150mg, esetleg 200mg.
dec. 4. 07:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohm, miért menjek orvoshoz? Mármint én semmi tuladagolasra vonatkozó tünetet nem vettem eddig észre pedig ma reggel is vettem be kettőt a fejem miatt + a lisac fortet mert azt muszáj
dec. 4. 09:08
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt írja a tájékoztató. Ha az ajánlott max adag 150mg/nap, te meg bevettél 400mg-ot 4 óra alatt,akkor az túladagolás.
dec. 4. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!