E-receptet ki lehet váltani részben? Nem a teljes receptet.
Figyelt kérdés
5 doboz gyógyszert kaptam egy receptre. Lehet most csak a mondjuk? Ez ugye 3 havi.nov. 30. 17:24
2/6 anonim válasza:
Nekem 9 doboz gyógyszert kellett kiváltanom kb. 30000 Ft-ért, mert egy recepten volt.
4/6 anonim válasza:
Ha valóban EGY recepten van felírva, akkor vagy megveszed mindet, vagy csak annyit amennyit akarsz, de akkor a többi elvész.
5/6 anonim válasza:
Én is 3 havi adagot szoktam íratni, de mindig megkérdezi a gyógyszertáros, hogy mennyit adjon ki belőle. Nálunk ebből lehet 1 dobozzal úgy is, ha nincs 1 havi adag se. Ha még maradt régebbről azt is fel szokta ajánlani, hogy akkor azt adja ki. Persze olyat, ami 90 napnál nem régebbi. 5 féle gyógyszert szoktam felíratni, és olyat is lehet, hogy az egyikből nem váltok ki, mert még sok van belőle otthon. Én nem tudom mi a szabály, azt se, hogy máshol hogy működik, csak azt, hogy a mi gyógyszertárunkban így van.
6/6 anonim válasza:
Azt honnan tudod, hogy egy receptre írta fel az orvos? Valószínűleg minden havi adagot külön receptre írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!