Győri kórházban (Petz Aladár) mennyi a várakozási idő endokrinológiára? Tatabányáról fogadnak?
Figyelt kérdés
Vagy hova érdemes menni,ahol nem hosszú a várakozási idő és viszonylag hamar sorra kerülök?tegnapelőtt 11:07
1/7 anonim válasza:
1812.
A környező járóbeteg ellátások közül kiválasztják a legközelebbi időpontot. Én 6 hónapja nem jutottam ortopédiára az itteni szakrendelőbe.A 1812 ajánlott a közelemben 4 ellátást is. Választhattam. Ez a szám a beutalós időpontra vonatkozik. Igaz, 1 hónap várakozási idő volt, de legalább orvoshoz jutottam végre.
2/7 anonim válasza:
Időpont nélkül én nem próbálkoznék, októberben kertem időpontot és decemberre kaptam reggelre. Időponttal viszont legalább fixen bejutsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen időpontot kérnék,de jó lenne tudni,hogy fogadnak e Győrben Tatabányaiként vagy felejtsem el. Illetve az sem teljesen mindegy,hogy mikor,mert kész van a vérvétel leletem és most megyek pajzsmirigy uh-ra jövő héten..... Nem tudom meddig érvényesek,és ezeket is vinnem kellene ahoz a bizonyos endokrinológushoz.
tegnapelőtt 11:50
4/7 anonim válasza:
Ebben az esetben akkor az időpont kérésnél kéne ezekre rákérdezni, ki tudja mit találnak ki, hogy miért nem fogadnak stb. Ismerjük a magyar egészségügyet sajnos :)
5/7 anonim válasza:
Fogadnak, mivel Tatabányán nincs endokrin szakrendelés. Időpontot kérni kell.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy mindenhova időpont kell,csak nem mindegy mikorra adnak.
Már tárgytalan,úgy néz ki ennél is marad a magán.
tegnap 17:59
7/7 anonim válasza:
Tatabányai kórházban dolgozom, férjem pajzsmirigy beteg évek óta. Hiába vagyok eü dolgozó, Pestre járunk magánrendelésre a hosszú varólisták miatt. Nehéz jó endokrin szakorvost találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!