Cpap gép hogy lehet, hogy reggel még 202 órát írt össz, most meg aludtam vele pár órát és azt írja, hogy 192 óra???
Figyelt kérdés
a 6 óra éjszakai alvásból is 0,50 perc lett.
direkt csalnak hogy ne kelljen tb támogatott áron adni, vagy mi?
ez már a sokadik
ma 13:19
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom ez a gép mit számol vagy hogyan, de lehet az a szám csak egy átlag és ha változik az alvásminőség,akkor értelemszerűen ez a szám is fog.
2/3 A kérdező kommentje:
used hrs, vagyis magyarul használati idő. ezt nézik meg TB támogatásnál, hogy elérte e a 240 órát. Ennek szerintem nem kellene ugrálnia, pláne hogy használom rendszeresen. Igaz, én nappal is szoktam aludni, nem tudom az bezavar e. De nem lenne jó +150ezret kifizetni még pluszban azért, mert a gép hibájából nem éri el az órát. Bár szerintem hülyeség, mert a gép bekapcsolt állapot részénél, ami csak azt jelzi mennyi ideig működött eddig a gép összesen, 350 óra van. Én csak akkor kapcsoltam be, mikor használtam is, úgyhogy nem értem miért nem érte még el az alvási statisztikában a 240 órát még a gép, amit az SD kártyára is ment ugyebár.
ma 14:23
3/3 A kérdező kommentje:
megfejtettem közben. Nem volt átállítva a period és az utóbbi 1 hónapot mutatta folyton, azért estek vissza az órák... :D
ma 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!