Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Skizofréniával lehetek magán...

Skizofréniával lehetek magán tanuló?

Figyelt kérdés
Fél éve lettem diagnosztizálva és a szüleim szerint csak romlik minden és azt akarják h magántanuló legyek. 1 én nem gondolom magam betegnek sőt!! 2 egyáltalán lehetséges h ennyivel már magántanuló legyen barki is?
nov. 26. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

18 év alatt nem szoktak ilyen diagnózist felállítani még.

Szóval ez így elég fura.

Ha nem akarod akkor erősködj, hogy ne legyél az. Egyébként szerintem sem jó ötlet. Mert izolálódsz a társadalomból. Pedig ha valóban ez a problémád akkor inkább beilleszkedned kénr amit nagyon nem fog segíteni az otthonlét. Később vagy tovább tanulsz majd dolgozol. Nem jó ötlet a szüleid részéről ha bezárnak a 4 fal közé mert megszokod és később nem biztos hogy menni fog a beilleszkedés. Ezt próbáld elmagyarázni nekik.

Ha nem gondolod magad betegnek az nagyszerű. Ők miből gondolják hogy az vagy? Valami oka csak van.

nov. 26. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
egy az h több orvos is látott már, és ott van a kezükben a papír "miszerint skizofrén lehetek" az oka meg h azt gondolják h baj h én belül magamban egy ugy embert építettem fel magamnak, új külsővel személyiséggel stb de szerintem nem baj egyébként ok csak emiatt gondolják a többire csak azt mondják h beképzelem magamnak
nov. 26. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem volt túl érthető
nov. 26. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem skizofrénia, és az orvosok se mondják erre azt. A skizofréniának köze nincs ahhoz, hogy "te egy új ember lennél".
febr. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!