Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fejem teteje zsibbad, ez...

Fejem teteje zsibbad, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kar és arc zsibbadás miatt feküdtem bent neurológián, mri, ct, eeg és labor is negatív. Néha a szemgödrömben enyhe nyomó érzést érzek.
nov. 25. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ennek ezer oka lehet, a vérnyomástól, stresszen keresztül egész a rákig. Ott mit állapítottak meg?
nov. 25. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem vérnyomástól szokott.
nov. 25. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:

A vérnyomásommal a mérések alapján nincs baj. Stresszre gyanakodtak a neurológián is, miután mindenem negatív. Nem sokára megyek vissza dolgozni szülésből, ezen picit izgulok, de nem mondanám, hogy stresszelek (aztán lehet valami tudatalatti dolog).

Mozgásszervi probléma került még szóba, ennek kivizsgálása folyamatban van. Én egvébként a vállam környéki zsibbadást ennek tulajdonítom, de nem tudom, hogy az meg kisugározhat-e a fejemre.

nov. 25. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Mozgásszervi alatt sérvre és/vagy letapadt izomra gondolok.
nov. 25. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy most otthon, nyugalmi állapotban jött elő, nem gondoltam semmi problémára
nov. 25. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyílik a koronacsakra, vagy az 5G!
nov. 25. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Rohadt vicces. Nagyobb örömöd ne legyen, mint más aggodalmán röhögni.
nov. 25. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!